Deschidem noi posibilitati, sprijinim noi performante

DESPRE NOI

Tehnic Media își propune să abordeze dintr-o perspectivă unică analiza și sinteza informațiilor din industrie, astfel încât să fie partenerul de marketing strategic și comunicare specializată pentru companiile active din piața industrială din România. 

Prin produsele noastre dorim să deschidem noi posibilități de evoluție venind în ajutorul profesioniștilor cu noi cunoștințe și soluții pentru avansul competitiv esențial oricărei activități.

Publicația, platforma online și evenimentele au rolul de a îndrepta către performanță companiile din industrie, ca împreună să poată alcătui o comunitate industrială competitivă.

Valori

Aducem întotdeauna ceva nou în ceea ce facem - idei, concepte, atitudine.

PROFESIONALISM ȘI DEDICARE

Oferim cele mai înalte standarde proiectelor noastre de care suntem atașați.

PARTENERIAT ȘI IMPLICARE

Suntem parteneri stabili și empatici. Avantajul reciproc și responsabilitatea sunt principiile pe care ne clădim relațiile.

PROACTIVITATE

Ne asumăm o viziune proprie anticipând provocările.

Tehnic Media

Echipa

Onuț Iliescu

Inițiatorul proiectelor actuale, gândește totul din perspectiva aducerii aportului la dezvoltarea mediului industrial românesc. Este întotdeauna preocupat de găsirea unor noi metode care să aducă posibilitatea dezvoltării optime fiecărei companii partenere, astfel încât în final să existe pe plan local o comunitate industrială puternică.

Mihaela Iliescu

Partener decizional în activitatea firmei, planifică activitatea de vânzări și se implică în aducerea partenerilor potriviți pentru fiecare activitate desfășurată de noi. 

Gabriela Atanasiu

Planificarea și monitorizarea activității economice a firmei este în mâinile ei. În calitate de secretar de redacție se ocupă ca materialele brute să ajungă la timp pentru ca revista să fie gata la timp. De asemenea cei care doresc să afle mai multe informații despre abonamente sau despre activitatea Tehnic Media, întotdeauna vor găsi răspunsul la ea.

Cristina Ungureanu

...