Deschidem noi posibilitati, sprijinim noi performante

Publicație

Resurse

T&T – Tehnică și Tehnologie

Plecând de la nevoie personală de a se informa într-o manieră aplicativă, fondatorii revistei ajung la ideea demarării proiectului înființării unei reviste tehnice cu o orientare nouă. Intrând tot mai profund în contact cu industria, revista se dezvoltă ca urmare a nevoii tot mai intense de actualizare a cunoștintelor și informare a inginerilor, și treptat adaugă noi domenii neacoperite de alte publicații de specialitate existente. În prezent, T&T - Tehnică și Tehnologie este cea mai importantă revistă specializată adresată profesioniștilor din industria românească. Având cel mai extins public la nivelul decidenților din companiile industriale, T&T este singura revistă poziționată în mod evident la nivelul premium al publicațiilor de specialitate. T&T aduce o contribuție continuă la evoluția mediului de afaceri din industrie prin oferirea unui canal de promovare eficient. De 15 ani, T&T continuă să fie cea mai importanta revistă de informații pentru specialiștii din domeniu.


Articole Secțiunile Revista T
Mașini-unelte Revista Masini Unelte Scule Revista Scule
Calitate & Control Revista Calitate si Control Tehnologii Revista Tehnologii
Automatizări/Roboți Revista Automatizari Roboti Mase plastice Revista Mase Plastice
CAD/CAM/PLM/ERP Revista CAD/CAM/PLM/ERP Energie/Eficiență Energetică Revista Energie/Eficienta Energetica
Sudură Revista Sudura Info Financiar Revista Info Financiar
Produse și servicii Revista Produse si Servicii Management și calitate Revista Management
Lubrifianți Revista Produse si Servicii Transmisii Revista Management
Showroom Revista Produse si Servicii Logistică Revista Management
Securitatea muncii Revista Produse si Servicii Strategii Revista Management
Tehnic Media

Testimoniale

Referitor la colaborarea noastră nu avem decât cuvinte de laudă pentru profesionalismul și seriozitatea cu care trataţi fiecare ediţie în parte. Datorită dumneavoastră brand-ul nostru a devenit mai cunoscut și a intrat și pe calea media în conștiinţa clienţilor noștri ca un brand de prestigiu care oferă soluţii tehnice de cea mai înaltă calitate si totodată a beneficiat de o promovare foarte bună.

 

DIANA NECHITI, Internal Sales and Marketing Manager WRP Montanwerke Walter România

[...]Consider că prin numărul mare al colaboratorilor revistei în domeniul prelucrărilor mecanice și prin distribuirea largă a revistei, atât noi, cât și clienții noștri, cei cărora li se adrsează mașinile noastre, își pot forma din ce în ce mai bine o imagine asupra nivelului industriei romanești de prelucrări mecanice ale pieței de mașini-unelte și se pot acoperi necesitățile tehnologice specifice fiecărei firme. A fost o plăcere să colaborăm în ultimii ani și sunt sigur că vom continua colaborarea și pe viitor, și asta datorită profesionalismului echipei T&T.

 

Ferry Grinberg - Director General GreenBau Tehnologie

T&T reprezintă povestea de succes a unei echipe care a dovedit că în România, cu seriozitate, dăruire, implicare, profesionalism, sinceritate şi respect poţi creşte până la a deveni primul şi a rămâne singurul partener de colaborare dorit.

 

Dr. Ec. SILVANA ANDRADA VASILESCU, Director General GALIKA

Succesul unei companii depinde doar de câţiva factori, dar foarte importanţi. Unul dintre ei este reclama – modul în care esti perceput de segmentul de piaţă căruia încerci să i te adresezi. Paradoxal, eficienţa unei reclame nu depinde 100% de calitatea materialului publicitar, ci si de calitatea mijlocului media ales pentru promovarea ei – o revistă, un ziar sau emisiune TV de proastă calitate poate trimite undeva în derizoriu o reclamă foarte bună. Tehnică & Tehnologie este pionierul acestui segment media în România. Nimeni până la ei, nu a ales să se preocupe de lumea fascinantă a celor care prelucrează metalele.

 

OCTAVIAN ANDRIŢOIU, DMG Europe General Sales Manager România

Ca orice lucru făcut cu pasiune, revista T&T se remarcă prin calitate. Este motivul pentru care am ales să colaborăm, fiind convinsi că orientarea spre corecta informare si nevoile reale ale partenerilor sunt calea spre succesul pe termen lung. [...]Ori atât noi cât si T&T ne dorim excelenţa.

 

RADU GÂRBEA, Managing Director KAESER KOMPRESSOREN (ROMÂNIA)

Separator Tehnic Media
Revista Tehnic Media Revista Tehnic Media Revista Tehnic Media
Tehnic Media
Revista Tehnic Media
Intră în comunitatea T&T pe:

Revista Facebook Revista Twitter
Ghid Buzunar
Ghid de Buzunar

T&T – Ghid de TIB

Conceput și realizat sub umbrela revistei T&T – Tehnică și Tehnologie, într-un format ușor de folosit, GHIDUL de buzunar este, la fiecare ediție, un instrument de orientare rapidă pentru vizitatorii târgului, în găsirea partenerilor potriviți printre companiile expozante ale TIB-ului.

 

În paginile lui se găsesc atât date suplimentare despre companiile importante ce expun, esențiale pentru identificarea lor corectă, standul acestora în cadrul expoziției și localizarea acestuia pe harta spațiului expozițional, cât și programul și descrierea evenimentelor ce se desfășoară pe parcursul expoziției.

 

Distribuit gratuit de reprezentanții T&T la intrarea în spațiul expozițional, Ghidul reprezintă o oportunitate unică pentru companiile ce doresc să își promoveze ofertele în cadrul târgului.

GHIDUL de buzunar a fost lansat într-un tiraj de 20 000 de exemplare la ediția din 2007 a TIB-ului.

 

Pentru detalii despre cum puteți fi prezenți în ghid, trimiteți o solicitare la adresa: info[at]ttech.ro

 

 

Testimoniale

[...] Doresc să evidențiez deosebita inițiativă a echipei T&T de a edita, începând cu anul trecut, Ghidul de Buzunar al TIB-ului. A fost un succes deplin în rândul vizitatorilor, deoarece pe perioada târgului am constat personal că majoritatea vizitatorilor care veneau la standul firmei noastre consultaseră înainte acest ghid.

 

Sorin Dogărescu - General Manager Ro - Mega Trade 2008 TIB, T&T - Tehnică și Tehnologie număr special TIB

Separator Tehnic Media
Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media Ghid de buzunar Revista Tehnic Media