Online

Smarter Next

image

SmarterNext.com: hotspot de eCultură „future ready”. Site de avangardă tehnologică și ghid pentru un mod de viață inteligent.

SmarterNext.com este o platformă ce deschide noi perspective asupra cunoașterii viitorului, rapid redefinit de noi tehnologii.

SmarterNext.com este un blog multiautor, dedicat viitorului, un avanpost de urmărire a inovațiilor în tehnologie, a conceptelor și practicilor care împing înainte lumea – companiile, orașele, oamenii – spre un viitor mai inteligent și mai durabil. În conținutul site-ului se întrepătrund, completându-se, două mari categorii: „smart working & manufacturing” şi „smart life & living”. Prin prezentarea noilor tehnologii, SmarterNext.com își propune evidențierea direcțiilor în care expandează și prinde contur conceptul „smart everything”, aflat într-o evoluție continuă, și cum va schimba acesta modul nostru de viață.

SmarterNext.com aduce la un loc un mix de puncte de vedere, de abordări și de branduri avansate, avangardiste, mari companii, lideri ai domeniilor lor sau start-up-uri, „game changer-ii” începutului de mileniu, ale caror viziuni și inovații vor defini bazele modului de viață viitor, evidențiate prin informație și conținut adecvat asimilării de business și individuale.

Tehnic Media este fondatorul și moderatorul site-ului SmarterNext.com.

Vizitează site-ul

Contact

Lucrati cu noi

Thanks for contacting us, we'll be in touch soon!

Head office:

Aleea Baraj Iezeru, nr. 6A, cladirea CEDRU, office 304, 312 Bucuresti, Sector 3, Romania

Phone:

+40 213402868

Fax:

+40 213402868

Email:

office@tehnicmedia.ro

Facebook

Twitter