Skip links
Explore
Drag

Comunicat de presă

Tehnic Media accelerează pe nișele dinamice de Marketing digital și User experience și își consolidează parteneriatul cu companiile lider ale industriei din România

Tehnic Media, lider local în servicii de captare, selectare și diseminare a informației relevante pentru industrie și furnizor de soluții de marketing multicanal își continuă activitatea de dezvoltare pe piața de soluții media integrate, ecosisteme de marketing digital și networking hibrid dedicate industriei. De la dezvoltarea canalelor media proprii, a platformelor digitale pentru colectarea datelor de piață, până la implementarea și gestionarea instrumentelor de analiză a datelor, compania își consolidează parteneriatul strategic cu companii de software locale pentru optimizarea și eficientizarea activităților de marketing ale companiilor din industrie.

Garanția soluțiilor de înaltă calitate

Tehnic Media își propune să fie partenerul companiilor producătoare și furnizoare din industria din România ce doresc să-și crească continuu numărul de leaduri cu care să alimenteze departamentele de vânzări și cele preocupate de creșterea expunerii și relevanței brandului pentru atragerea clienților, partenerilor, dar și de recrutarea și retenția angajaților în era digitală. Acest pas este atins în urma punerii în practică a unui program de upgrade operațional, cu implicarea experților Tehnic Media și ai companiilor partenere în acest demers prioritar. Întărirea colaborării cu specialiștii departamentelor tehnice, de achiziții, marketing și vânzări ale companiilor din industrie – inițial pe piața din România – va oferi Tehnic Media un mai bun control asupra eficienței soluțiilor oferite și poziționării acestora ca instrumente de lucru privilegiate pentru departamentele de marketing. De asemenea, Tehnic Media a accelerat procesul de digitalizare și suport avansat pentru clienții săi care implementează aceste soluții. Compania are în vedere creșterea echipei proprii de specialiști și a celei de experți consultanți pentru a garanta rezultate de succes.

Un jucător valoros pe piață

Continuând să intensifice eforturile de formare și specializare, Tehnic Media își va afirma poziția de jucător vital pe piață.
Onuț Iliescu, Director General Tehnic Media, declară: „Este o nouă fază în strategia noastră de creștere în zona de martech și de aport la sustenabilitatea și transformarea digitală a companiilor din industrie, care este una dintre prioritățile programului nostru de dezvoltare. Următorii pași vor fi accelerarea implementării parteneriatelor pentru growth marketing în România și ulterior în regiune și trecerea treptat la statutul de companie internațională de B2B media și marketing pentru industrie. Pentru a ne susține performanța în dezvoltarea platformei proprii de soluții, scalarea companiei este un obiectiv prioritar. Lucrurile au început deja să se miște, iar companiile din industrie se arată foarte interesate de abordarea noastră, iar alocarea bugetelor și vânzările soluțiilor încep să aibă loc către companii în toate domeniile noastre cu experiență consolidată. Acum dorim să combinăm expertiza noastră tehnică și de business pentru industria din România cu abilitățile de consultanță, pentru a încuraja dezvoltarea de success stories pe platformele noastre oferite pieței.”
De asemenea, Tehnic Media a anunțat că este în desfășurare un prim studiu de adoptare a unei soluții pentru a vedea cum vor putea fi utilizate aplicații avansate în producerea de rapoarte și analize personalizate.
„Investițiile Tehnic Media întăresc ecosistemul colaborativ din industrie în România și în Europa. Abilitățile pe care Tehnic Media le dezvoltă prin formare continuă și specializare ne vor permite să oferim un nivel foarte înalt de asistență pentru tot mai multe companii care doresc să dezvolte o strategie de marketing integrat”, adaugă Onuț Iliescu. „După ce a atins în ultimii ani statutul de partener preferat în programul de marketing al companiilor lider de piață, Tehnic Media este acum un partener cheie în abordarea noilor trenduri și își va putea ajuta clienții să profite la maximum de soluțiile oferite de tehnologiile actuale.”

Experiența clienților în centrul afacerilor

De zeci de ani, producătorii s-au concentrat prioritar pe produs, investind semnificativ în îmbunătățirea dezvoltării produselor, managementului lanțului de aprovizionare și proceselor de producție. Potrivit raportului Accenture Industrial Consumerism – „84% dintre directorii din industrie cred că experiențele personalizate și diferențiate la care clienții se așteaptă din ce în ce mai mult de la ei vor fi cele care le vor spori avantajul competitiv.” În lumea modernă de astăzi există o nouă generație de soluții concepute pentru a ajuta producătorii să atingă aceste așteptări. Cu aceste soluții se proiectează și se pot oferi clienților experiențe care creează valoare, încurajează loialitatea și eficientizează procesele de afaceri.

Despre Tehnic Media

Tehnic Media este o companie agilă din domeniul media și marketingului B2B industrial care oferă canale media specializate, servicii de marketing digital integrat și este orientată spre a fi un furnizor regional care ajută companiile și organizațiile să profite la maximum de transformarea digitală a proceselor de marketing și vânzări. Asigură brandurilor industriale mai multe puncte de intersecție cu traseul de documentare al specialiștilor din industria din România. Într-un context de mișcare perpetuă, în care nevoile și uzanțele sunt în mod constant reinventate, Tehnic Media se angajează față de toți acești jucători să inoveze, să continue să se adapteze și să rămână un lider în segmentul său de piață. Cu profilul său multi-expert, Tehnic Media oferă clienților săi o combinație unică de evoluție continuă, focus, inovație și soluții de calitate pentru piața industrială. Operând de peste 22 de ani în România, compania marchează peste 500 de clienți, parteneriate strategice puternice și, până în 2021, a generat prin intermediul platformelor sale venituri de milioane EURO clienților săi.
×

Comunicat de presă